Over Studio Stuart

 

gabriellestuartStudio Stuart is het bureau van commercieel econoom en communicatiewetenschapper Gabrielle Stuart. Gabrielle weet vanuit haar studies aan de HEAO Breda en Radboud Universiteit Nijmegen veel van de rol die online media spelen in de communicatie binnen en tussen bedrijven, organisaties en klanten. Tijdens haar eerdere loopbaan bij PostNL heeft zij zich ontwikkeld als onderzoeker, usability specialist en adviseur. Ze was daarbij de schakel tussen de marketeers, communicatie-adviseurs, designers en ontwikkelaars.

Gabrielle is al ruim 15 jaar ‘advocaat van de gebruiker’ en heeft vanuit die rol actief bijgedragen aan de continue en structurele verbetering van vele websites, webshops, intranetsites en software applicaties. Ze houdt ervan om de doelstellingen van opdrachtgevers en de behoeften van gebruikers op elkaar af te stemmen. Haar drijfveer is om uw online klantgedrag écht te begrijpen, te weten waarom mensen doen wat ze doen en die inzichten te vertalen naar werkelijke verbeteringen.

In 2015 begint voor Gabrielle een nieuw hoofdstuk als zelfstandig onderzoeker en adviseur op het gebied van website optimalisatie. Graag zet zij haar kennis en ervaring in om het online resultaat van haar klanten structureel te verbeteren. Bewust als zelfstandige om haar aandacht volledig te richten op de relatie met haar klanten en de ontwikkelingen in het vakgebied. Haar kernwaarden daarbij zijn:

– Inspirerend: inzichten in plaats van rapporten
– Concreet: adviezen gebaseerd op feiten en kennis uit onderzoek
– Pragmatisch: oplossingen die direct kunnen worden uitgevoerd
– Transparant: heldere aanpak en meetbare resultaten
– Betrokken: samen werken aan structurele verbetering

Gabrielle werkt als zelfstandige professional voor bedrijven en organisaties vanuit Studio Stuart in Almere of desgewenst op uw locatie.

Kennismaken met Gabrielle? Neem direct contact op of bekijk haar CV voor meer informatie over haar loopbaan.

CV_Gabrielle-Stuart_2015

CV bekijken (pdf)